Verzending, Afhalen en Retourneren 

 1. Verzending
  1.1 Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. De geschatte levertijd wordt vermeld tijdens het afrekenen en kan variëren afhankelijk van je locatie en de beschikbaarheid van producten.

  1.2 We bieden verzending binnen België. Voor internationale verzendingen, neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

  1.3 Verzendkosten worden duidelijk vermeld bij het afrekenen voordat je je bestelling plaatst.

 1. Afhalen
  Bij Inara Hair Extensions bieden we je de mogelijkheid om je bestelling persoonlijk af te halen op ons locatie. Dit is een handige optie voor klanten die de voorkeur geven aan directe service of graag onze producten snel in handen willen hebben. Hier is wat je moet weten over het afhalen van je bestelling:

  Locatie voor Afhalen
  Adres: Van Roostlaan 18, 3120 Tremelo

  Stappen voor Afhalen
  Plaats je Bestelling: Begin door je gewenste producten te selecteren en je bestelling te plaatsen via onze website.

  Kies Afhalen: Tijdens het afrekenen kun je de optie “Afhalen” selecteren als verzendmethode.

  Bevestiging: Zodra je bestelling is geplaatst, ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling en instructies voor het afhalen.

  Afhaaltijden: Controleer de afhaaltijden op onze website of in de bevestigingsmail. Zorg ervoor dat je binnen deze tijden langskomt.

  Legitimatie: Breng een geldig identiteitsbewijs mee, evenals een kopie van je bestelbevestiging (digitaal of afgedrukt).

 1. Retourneren
  3.1 We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankopen bij Inara Hair Extensions. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, kun je binnen 7 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons opnemen om een retourzending aan te vragen.

  3.2 Om in aanmerking te komen voor retournering, moeten de producten ongebruikt zijn, in de originele verpakking en in verkoopbare staat verkeren.

  3.3 Neem contact op met onze klantenservice om een retourzending te regelen. We zullen je voorzien van verdere instructies en een retourlabel, indien nodig.

  3.4 De kosten voor het retourneren van producten zijn voor rekening van de klant, tenzij het retourneren het gevolg is van een fout aan onze kant.

  3.5 Zodra we de geretourneerde producten hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we overgaan tot de verwerking van de terugbetaling of omruiling, afhankelijk van je voorkeur.

 1. Contactgegevens voor Verzending en Retours
  Voor vragen met betrekking tot verzending, afhalen en retourneren, neem contact op met onze klantenservice:

  Telefoon: +32 492 95 35 95

  E-mail: info@inarahairextensions.com

  Onze klantenservicemedewerkers staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden met betrekking tot verzending, afhalen en retourneren.