Klantenservice

Bij Inara Hair Extensions staat de tevredenheid van onze klanten centraal. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende service en ondersteuning. Hier vind je informatie over hoe we je kunnen helpen en hoe je contact met ons kunt opnemen:

Onze Diensten
Bestelondersteuning: Heb je hulp nodig bij het plaatsen van een bestelling, het kiezen van de juiste producten of heb je specifieke vragen over onze producten? Onze vriendelijke en deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te begeleiden en te adviseren.

Vragen over Producten: Als je vragen hebt over onze haarextensions, verzorgingsproducten of andere producten, aarzel dan niet om contact op te nemen. We voorzien je graag van gedetailleerde informatie om je te helpen de beste keuze te maken.

Verzending en Levering: Wil je meer weten over verzendopties, levertijden of de status van je bestelling? Ons team kan je voorzien van up-to-date informatie en antwoorden op je vragen.

Retouren en Garantie: Als je niet tevreden bent met je aankoop of als er problemen zijn met een product, helpen we je graag bij het proces van retourneren en het aanvragen van garantie.

Hoe Contact Met Ons Opnemen
Telefoon: Je kunt ons telefonisch bereiken op +32 492 95 35 95. Onze klantenservicemedewerkers zijn beschikbaar tijdens onze openingstijden om je direct te assisteren.

E-mail: Stuur ons een e-mail naar info@inarahairextensions.com en we zullen zo snel mogelijk reageren op je vragen en verzoeken.

Openingstijden

Onze klantenservice is beschikbaar op de volgende tijden:

Maandag t/m vrijdag: 08u – 20u

Zaterdag en zondag: 08u – 13u

Veelgestelde Vragen (FAQ)
Misschien vind je al snel een antwoord op je vraag in onze veelgestelde vragen sectie op de website. We hebben de meest voorkomende vragen en antwoorden verzameld om je tijd te besparen.

Bij Inara Hair Extensions zetten we ons in om je de beste service te bieden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor hulp, advies of assistentie. We waarderen je als klant en kijken ernaar uit om je te helpen met al je hairextensions behoeften.